top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Truss-overkappingen huren

Bij verhuurbedrijf iVento uit Amersfoort hebben we een groot assortiment aan verschillende truss-overkappingen om te huren. Het werken met het materiaal truss brengt veel voordelen met zich mee. Ons ervaren personeel gaat daarom graag met je in gesprek om je te adviseren welke truss-overkappingen je het beste kan huren voor jouw evenement.

Heb je een elegante truss-overkapping nodig?

De voordelen van truss-overkappingen

Alle overkappingen voor evenementen die wij verhuren zijn gemaakt van het materiaal truss. Truss is erg licht, maar kan toch veel gewicht dragen. Dit zorgt dus voor erg stevige constructies voor onze truss-overkappingen. De industriële uitstaling van een truss-constructie zorgt voor een professionele uitstraling van de tenten op jouw event. Ook zijn geluid- en lichtinstallaties eenvoudig op te hangen in een truss-constructie. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je bezoekers kunnen genieten van de voordelen van deze tenten. Truss-overkappingen hebben geen wanden. Zo gaat het buitengevoel niet verloren en zijn je bezoekers toch nog beschermd tegen zon, wind en regen.

Mooie Spider Extended tent

Veiligheid staat voorop

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om één van onze truss-overkappingen te huren verzorgen wij de opbouw van de constructie volledig. Veiligheid staat bij ons bedrijf voorop, daarom werken we met gespecialiseerde mensen die ervaring hebben met werken met truss. Ook is iedere truss-constructie uiteraard getest volgens Nederlandse normen. Onze truss-overkappingen hebben allemaal een bouwboek met berekeningen. Zo verzekeren we je van veiligheid wanneer je kiest om onze tenten voor een festival te huren

Neem contact met ons op om een truss-constructie te huren

Neem contact met ons op via ons contactformulier om onze truss-overkappingen te huren. Wij zullen zo snel mogelijk van ons laten horen zodat we samen kunnen bespreken welke van onze truss-overkappingen voor jouw festival of evenement goed inzetbaar zijn. Ieder evenemententerrein is anders. Daarom bekijken we iedere situatie en bieden we met ons maatwerk steeds een unieke oplossing aan door een truss-constructie in te zetten.

bottom of page