top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Tenten huren voor op festivals

Je kunt bij iVento terecht om tenten te huren voor festivals. We hebben tenten en overkappingen in allerlei soorten en maten voor jouw evenement. Onze ervaren medewerkers regelen de festivaltentverhuur voor jouw evenement en staan voor je klaar om je te vertellen welke van onze tenten je het beste kunt huren.

Wil je een tent huren voor op festivals?

Tenten op maat huren voor op festivals

Ben je op zoek naar overkappingen voor grote evenementen? Onze tenten zijn daarvoor ook geschikt. Alle tenten die je bij ons kunt huren voor festivals zijn namelijk op maat te maken. Zo kun je met onze verschillende soorten tenten je festivalterrein helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Het team dat onze festivaltentverhuur voor je regelt staat voor je klaar om de tenten die je kunt huren voor festivals voor je op te bouwen.

Mooie Spider Extended tent

Zonder tent is er geen festival

Door het huren van tenten voor festivals bied je je bezoekers comfort. Bij een hele warme dag kunnen de festivalgangers zich lekker terugtrekken om even in de schaduw uit te rusten. Als je gebruik maakt van onze festivaltentverhuur kan het feest bij een regenachtige dag doorgaan zonder dat iedereen nat wordt. Ook zorgt een tent voor de bescherming van alle apparatuur.  Zo maak je door het huren van een tent jouw event compleet.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie

Laat het ons weten als je meer te weten wilt komen over onze overkappingen voor evenementen. Ons personeel adviseert je graag over onze festivaltentverhuur en de indeling van je evenemententerrein. Vul ons contactformulier in om onze tenten te huren voor op festivals. Wij zullen zo snel mogelijk reageren op je bericht om je verder te helpen.

bottom of page