top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Voor elk event een tent

We hebben bij iVento voor ieder event een tent die je kunt huren. Of je nu bezig bent met de organisatie van een event van je bedrijf, een festival of een ander evenement, door de tentverhuur kun je bij ons terecht. Je wilt je gasten natuurlijk graag beschermen tegen regen en de zon. Door het huren van een tent zorg je er dus voor dat je event niet door het weer verstoord wordt.

Heb je voor jouw event een tent nodig?

Maak je event af met een tent van ons

Het personeel van onze tentverhuur staat voor je klaar om je wensen voor jouw event te bespreken. We hebben namelijk veel verschillende soorten tenten waarmee veel mogelijk is. Laat je dus adviseren voor ons ervaren team. Misschien is onze Skyroof dé tent die je voor jouw event moet huren. Deze tent is ideaal voor op een festival omdat het veel ruimte biedt voor je bezoekers om te dansen. Daarnaast kan deze tent ook dienen als dj-dak voor je event.  

Mooie Spider Extended tent

Tentverhuur voor jouw event

Het huren van een tent voor jouw festival of ander event zorgt voor veel flexibiliteit. Je kunt je event volledig inrichten hoe jij wilt met behulp van onze tentverhuur. Iedere overkapping zorgt namelijk voor een andere sfeer. Zo onderscheid je verschillende ruimtes van elkaar als je een evenement met veel bezoekers organiseert. Voordat je event begint verzorgt ons team de tentverhuur en het opbouwen van de tent volledig. Dit doen zij volgens veiligheidsnormen die opgesteld zijn in Nederland. 

Vul ons contactformulier in

Om een tent voor je event bij ons te huren, vul je ons contactformulier in. Laat ons weten wat je situatie is. Er zal zo spoedig mogelijk op je bericht gereageerd worden zodat we voor jou meteen aan de slag kunnen gaan. We helpen je graag met te tentverhuur om je event volledig in te richten.

bottom of page