top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Een truss-overkapping voor op je festival

Bij iVento huur je een praktische truss-overkapping voor op jouw festival. Al onze overkappingen worden gemaakt van het materiaal truss. Dit materiaal zorgt voor erg veel mogelijkheden. Daarom is iedere truss-overkapping aan te passen naar het terrein waar jouw festival op plaats gaat vinden.

Heb je een elegante truss-overkapping nodig?

Een truss-overkapping op maat voor jouw terrein

Het materiaal truss is uitermate geschikt om te gebruiken voor overkappingen voor grote evenementen als festivals. Ondanks dat het materiaal erg licht is kan het toch zorgen voor een stevige truss-overkapping voor op je festival. Truss kan namelijk veel gewicht tillen. In de overkapping zijn dus ook eenvoudig licht- en geluidinstallaties te hangen. Dit maakt ze dus een goede oplossing wanneer je op zoek bent naar een overkapping voor je evenement of festival. Ons ervaren team staat voor je klaar om de overkappingen bij jouw festival voor je op te bouwen. Zij leveren maatwerk om jouw wensen te realiseren.

Mooie Spider Extended tent

Vul ons contactformulier in

Neem contact met ons bedrijf op door het contactformulier in te vullen. Wij laten zo snel mogelijk van ons weten zodat we samen de mogelijkheden van een truss-overkapping voor op je festival kunnen bespreken. Ons ervaren personeel adviseert je graag over al onze truss-overkappingen voor evenementen.

bottom of page