top of page
Skyroof XXL - ExtremaExtra21_┬®MaxKneefel_25963.jpg

Het bedenken en bouwen van unieke tijdelijke constructies en overkappingen

Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Met een grote liefde voor evenementen is ons team gedreven om de mooiste overkappingen te plaatsen. Altijd met het doel om jouw evenement compleet te maken en de bezoeker een waanzinnige beleving geven.

Expert in truss constructies

Truss geeft een industriële uitstraling en heeft als groot voordeel dat licht en geluid zowel in als op de overkapping geplaatst kan worden. Daarnaast heeft een truss overkapping geen wanden. Hierdoor is de bezoeker beschut tegen zon en regen, terwijl het buitengevoel behouden blijft. Dit geeft wat ons betreft het ultieme festivalgevoel!

Onze aanpak

Advies

Het begint met een leeg veld of terrein. We bespreken jouw wensen en adviseren over welke overkapping passend is voor zowel het evenement, de locatie, als het beoogde doel.

Planning

Samen met jou bereiden we de bouw voor. We nemen je mee in de planning en zorgen dat alles aanwezig is om de overkapping te bouwen.

Uitvoering

iVento beschikt over een team van ervaren en gekwalificeerde riggers en projectmanagers. Zij vormen de basis van een soepele technische productie van je evenement of project.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement?

bottom of page