top of page

Onze

Overkappingen voor grote evenementen huren

Je huurt overkappingen voor grote evenementen bij iVento. Al onze overkappingen zijn gemaakt van erg licht materiaal. Dit materiaal is ideaal om te gebruiken voor overkappingen voor grote evenementen omdat het voor erg stevige constructies zorgt. Aan deze overkappingen kun je tijdens je festival ook apparatuur als licht- en geluidinstallaties hangen.

Veel keuze uit overkappingen voor grote evenementen

We hebben veel mooie overkappingen voor evenementen. Soms hebben je bezoekers tijdens je festival natuurlijk even de tijd nodig om uit te rusten. Onze sfeervolle Spider Classic is één van onze overkappingen die deze rol goed kan vervullen op je festival. Onder de tent heb je genoeg plek om banken en tafels te zetten zodat je bezoekers in de schaduw kunnen zitten. Onze 10x10-overkappingen zijn ook in te zetten als rustplek, maar kunnen daarnaast op je festival ook goed dienen als danstent. Onder de tent is er zelfs nog plek voor een draaitafel. Ons team helpt je graag met alle overkappingen voor een groot festival of andere grote evenementen. Zij staan voor je klaar om de overkappingen op je festival veilig op te bouwen.

Laat je wensen weten via ons contactformulier

Ben je enthousiast geworden over onze truss-overkappingen? Wij bespreken graag met je welke van onze grote overkappingen goed passen bij jouw evenement. Vul ons contactformulier in zodat we je op de hoogte kunnen stellen van ons advies over jouw situatie. Ons doel is dat we je wensen voor jouw grote evenementen met onze overkappingen kunnen vervullen.

bottom of page