top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Een dj-dak voor jouw evenement

We hebben bij iVento tenten en overkappingen die kunnen dienen als dj-dak. Een dj-dak is onmisbaar bij jouw feest. Het is natuurlijk essentieel dat het apparatuur waarmee de dj te werk gaat niet in de regen of in de zon staat. Wij vertellen je graag welke tenten hiervoor geschikt zijn.

Heb je een elegant DJ-dak nodig?

Een dj-dak zorgt voor een beschutte plek voor de dj

Tijdens een feest of andere evenement is het natuurlijk belangrijk dat de dj goed beschut staat tegen het weer. Bij ons huur je een dj-dak dat daarvoor kan zorgen. Je kunt ook bij ons terecht voor de andere overkappingen voor jouw evenement. Dit is zeker fijn als je een groot evenement met meerdere podia organiseert. Onze overkappingen voor grote evenementen scheiden de verschillende podia van elkaar. We hebben allerlei overkappingen waar je uit kan kiezen. Misschien is onze Skyroof wel geschikt voor jouw evenement. Deze tent dient ook als een goede dj-dak.

Mooie Spider Extended tent

Huur een overkapping voor de dj

Creëer door middel van onze tenten een dj-dak zodat de dj tijdens je evenement onbezorgd te werk kan gaan. We hebben overkappingen in verschillende maten. Onze 10x10-overkappingen zijn zeker groot genoeg om te dienen als dj-dak. Zo kunnen er zelfs nog festivalbezoekers onder staan. Neem contact met ons op via +031(0) 33 46 13 390 om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page