top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

We hebben allerlei soorten tenten voor op festivals

Bij iVento kun je veel verschillende soorten tenten huren voor op grote of kleine festivals. We hebben tenten die groot genoeg zijn voor een overdekt podium en dansvloer. Ook hebben we kleinere tenten die een sfeervolle plek creëren waar je bezoekers onder kunnen zitten om te eten of uit te rusten.

Heb je een elegante truss-overkapping nodig?

Onze vele soorten tenten voor op festivals zijn gemaakt van stevig materiaal

Bij ons kun je terecht voor een overkapping voor elk evenement. Daarnaast zijn onze vele soorten tenten zeker ook geschikt om te gebruiken bij festivals. We hebben tenten van allerlei groottes voor verschillende doeleinden. Een voorbeeld daarvan is onze Flexroof. Toch hebben al onze tenten één ding gemeen; ze zijn gemaakt van erg praktisch materiaal. Vanwege dit materiaal zijn truss-overkappingen ideaal voor festivals. Het materiaal is stevig, maar ook erg licht. De verschillende soorten tenten voor op festivals die we ermee maken zijn dus erg sterk.

Mooie Spider Extended tent

Neem contact met ons op om een tent te huren

Om onze verschillende soorten tenten te huren voor festivals, neem je contact met ons op. Dit doe je  door te e-mailen naar info@ivento.nl. We zijn ook telefonisch bereikbaar via +031(0) 33 46 13 390. Wij helpen je graag verder. Voor alle soorten tenten voor festivals geldt dat ons ervaren team de opbouw volledig voor je verzorgt.

bottom of page