top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Een overkapping voor een groot festival

Je huurt een overkapping die geschikt is voor een groot festival bij iVento. Met ons grote assortiment aan overkappingen zorg je voor de afbakening van de verschillende gebieden van jouw festival of evenement. Wij staan voor je klaar om je te adviseren over welke overkapping goed past bij je grote festival.

Heb je een elegante truss-overkapping nodig?

Kies een geschikte overkapping voor een groot festival

Alle overkappingen die we verhuren zijn geschikt voor een groot festival. Deze overkappingen zijn gemaakt van het materiaal truss. Truss-overkappingen brengen veel voordelen met zich mee. Het materiaal is namelijk erg licht, maar toch ook erg sterk. Aan de stevige constructies kunnen ook eenvoudig licht- en geluidinstallaties bevestigd worden. Een overkapping die wij aanraden voor een groot festival is de Flexroof. Die is namelijk in veel verschillende maten beschikbaar en kan op iedere ondergrond worden opgezet.

Mooie Spider Extended tent

Bel of e-mail ons om advies te ontvangen

Neem contact met ons op om een overkapping voor een evenement zoals een groot festival te huren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +031(0) 33 46 13 390. Ook kun je ons e-mailen naar info@ivento.nl. Wij zullen zodra we in de gelegenheid zijn op je bericht reageren. Ons ervaren personeel hoort graag hoe ze je kunnen helpen om jouw plannen realiteit te maken.

bottom of page