top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Overkappingen met de maat 10x10

Bij iVento uit Amersfoort hebben we overkappingen in allerlei soorten en maten, zo ook in de maat 10x10. Wij zorgen er met onze overkappingen voor dat de indeling van je festival- of evenemententerrein volledig naar wens is. Zo brengen we samen de best mogelijke ervaring voor je bezoekers tot stand.

Heb je een elegante truss-overkapping nodig?

Onze overkappingen in de maat 10x10 zijn voor ieder evenement inzetbaar

De overkappingen zijn handig om een gebied mee af te bakenen tijdens een klein festival. Zo weten je bezoekers goed de weg te vinden over je terrein. Daarnaast zijn onze 10x10 overkappingen een goede oplossing om schaduw te creëren voor de festivalgangers. Ook dienen de tenten als bescherming tegen eventuele regen. Natuurlijk zijn de overkappingen in de maat 10x10 om deze redenen ook goed in te zetten wanneer je een groot evenement organiseert. We denken graag met je mee over hoe onze tenten precies op jouw terrein passen. Daarvoor zijn ook onze overkappingen in andere maten beschikbaar.

Mooie Spider Extended tent

Huur een geschikte overkapping

Neem contact met ons op via ons contactformulier om onze truss-overkappingen te huren. Wij zullen zo snel mogelijk van ons laten horen zodat we samen kunnen bespreken welke van onze truss-overkappingen voor jouw festival of evenement goed inzetbaar zijn. Ieder evenemententerrein is anders. Daarom bekijken we iedere situatie en bieden we met ons maatwerk steeds een unieke oplossing aan door een truss-constructie in te zetten.

bottom of page