top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Overkapping voor op een klein festival

Je huurt een overkapping voor een klein festival bij iVento. Een overkapping die je bij ons huurt is af te stellen in allerlei maten, dat maakt het dus ook geschikt voor een klein festival. Met onze tenten zorg je voor een professionele uitstraling van je evenement. Hoe klein het festival ook is, alles is mogelijk.  

Heb je een overkapping voor op een klein festival nodig?

Een overkapping in een kleine maat voor op een klein festival

Je ziet vaak enorme overkappingen op grote evenementen. Dit zorgt voor een geweldig aanzien. Wil je dit ook bereiken voor je kleine festival? Bij ons huur je een overkapping in een kleinere maat voor een klein festival. Ook vind je bij ons een overkapping die goed kan dienen als dj-dak. Daarmee zorg je voor een beschutte plek waar je dj gerust aan het werk kan gaan. Natuurlijk hoef je je op die manier ook geen zorgen te maken over de bescherming van je apparatuur.

Mooie Spider Extended tent

Bespreek je plannen met ons ervaren team

Bij ons bedrijf verhuren we overkappingen voor ieder evenement of festival. Als je een klein festival organiseert, raden we een kleine overkapping aan. Dit zal voor meer comfort voor je bezoekers zorgen. Vul ons contactformulier in om een overkapping te huren voor een klein festival. Wij nemen vervolgens contact met je op zodat we je wensen kunnen realiseren.

bottom of page