top of page

Getest op veiligheid

✔ Lichte truss-overkappingen

✔ Levert maatwerk

Perfect Skyroof voor feesten.

Voor een klein evenement een tent huren

Bij iVento kun je voor een klein evenement een tent huren. Ben je bezig met het organiseren van een feest of ander evenement? Wij zorgen voor een beschutte plek tegen regen en de zon voor jouw bezoekers. Graag bespreken we je wensen je zodat we je advies kunnen geven en samen kunnen kijken naar wat er mogelijk is. 

Heb je een tent nodig voor jouw evenement?

Voor een klein evenement een professionele tent huren

Wij raden aan een tent te huren voor een klein evenement. Dit zorgt voor een professionele uitstraling. Ons team staat voor je klaar om de overkapping bij je evenement op een veilige manier neer te zetten. Veiligheid staat bij ons bedrijf voorop. We werken volgens de vereiste veiligheidsregels. Uiteraard doen we dit voor al onze overkappingen en tenten. Je kunt bij ons namelijk ook tenten huren voor festivals. We hebben een aanbod van verschillende tenten die je festivalterrein helemaal afmaken. Zo raden we onze Spider Classic-tent aan om een plek te creëren waar je bezoekers afgeschermd onder kunnen zitten om te eten of uit te rusten.

Mooie Spider Extended tent

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast geworden en wil je een tent of overkapping huren voor een klein festival of evenement? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +031(0) 33 46 13 390 of te e-mailen naar info@ivento.nl. Wij reageren zo snel mogelijk op je e-mail om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page